Vragen of wenst u bijkomende informatie?
Contacteer ons op 0473/68 83 55 of geert@proassur.be

Dela: Uitvaartzorgplan

Dela: Uitvaartzorgplan

Is er leven na de dood? Geen idee. Maar er zijn wel facturen.

Op sommige vragen moeten we het antwoord schuldig blijven. Wat we wél weten, is dat er na een uitvaart facturen volgen. Een gewone uitvaart kost vandaag al vlug zo'n 5.000 euro. En zoals met bijna alles in het leven, zal dat niet goedkoper worden in de toekomst.

Natuurlijk hopen wij net als u dat u nog lang leeft. Maar wij hopen ook dat u toch al even stilstaat bij uw afscheid later. Niet alleen bij de kosten, trouwens. Ook bij de praktische zorgen. Denk eens aan al die paperassen die u na de uitvaart moeten geregeld worden: bij de bank, de notaris en de overheid. Dat is niet zo eenvoudig in een emotioneel zware periode voor uw familie.

Gelukkig is er al een DELA Uitvaartzorgplan vanaf 10 euro per maand.

Voor een relatief klein bedrag bespaart u uw nabestaanden de kosten en ook de zorgen van uw uitvaart. DELA zorgt ervoor dat de facturen voor de uitvaart betaald worden. En na de uitvaart krijgen ze praktische steun en hulp bij de administratie van een ervaren consultent nabestaandenzorg.

Denk dus eens aan DELA en geniet dan verder van het leven.

Want dankzij uw Uitvaartzorgplan kan uw familie later sereen en zonder zorgen afscheid van u nemen. Een hele opluchting waar ze u vast dankbaar voor zijn.

Meer weten? Uw premie berekenen of persoonlijk advies? Bel ons vrijblijvend op het nummer 055 23 17 00 of surf naar www.dela.be

 

 

 

Terug naar overzicht