Vragen of wenst u bijkomende informatie?
Contacteer ons op 0473/68 83 55 of geert@proassur.be

Kinderspaarplan: bouwen aan de toekomst van uw kind.

Kinderspaarplan: bouwen aan de toekomst van uw kind.

Er is heel wat geld nodig om de toekomst van uw kinderen voor te bereiden. Ervoor zorgen dat ze later een mooi leven kunnen opbouwen, ligt u na aan het hart. Bijvoorbeeld door hun studies te laten financieren, hen een auto te kopen of gewoon door hen een mooie start in het leven te laten nemen. Hoe kunt u sparen zonder risico om een toekomst voor uw kinderen op te bouwen?

ProAssur bekijkt het anders

en stelt u een kinderspaarplan voor, dat speciaal hiervoor in het leven werd geroepen. Zo kunt u beetje bij beetje een mooi kapitaal voor uw kind samenstellen wanneer het op zijn beurt in het leven wil stappen.

U bepaalt zelf het bedrag dat u maandelijks wilt sparen en het ogenblik waarop u de spaarreserve wilt opnemen, tussen de 18de en 25ste verjaardag van het kind. Op het einde van het contract ontvangt u zelf de opgebouwde spaarreserve zodat ù beslist wat er mee gebeurt.

U kunt ook in een overlijdenswaarborg voorzien. Mocht u dan overlijden, ontvangt uw kind op het einde van het contract ten minste het door u bepaalde bedrag.

Het kinderspaarplan garandeert u de rentevoet die van kracht is op het moment van elke storting. Deze rentevoet blijft gewaarborgd tot het einde van uw contract en kan jaarlijks met een winstdeling worden aangevuld.

Het kinderspaarplan is eenvoudig, zeker en soepl. Bent u geïnteresseerd? Kom gerus langs in ons kantoor om samen de troeven in detail te bekijken. Er wordt voor u een volledig vrijblijvend een persoonlijk spaarplan uitgewerkt, aangepast aan uw budget.

Terug naar overzicht